Hoppa till innehållet

Känslokompisarna

Författare: Karin Wennerholm
Kalla dem vad du vill - Känslokompisar, personligheter, inre viljor. Alla har dem - men du har kanske inte lärt känna dem än. När du känner dig förvirrad, fylld av känslor som du inte kan tolka. När du inte vet vad du vill, för att du vill både det ena och det andra - då är det för att dina känslokompisar inte kan samsas. En av dem vill inget hellre än att gå på festen medan en annan vill stanna hemma. En tredje kräver att få ha de färgglada randiga strumporna, medan ytterligare en bara vill försvinna i mängden i en grå stickad tröja. I denna bok får du lära känna våra känslokompisar, och kanske inspirerar det dig att lära känna just dina. Lär känna dem, låt dem komma fram. Tryck inte ner någon, för alla är du.

Ämne

Recensioner - Så här tycker andra om boken

Paca, 58 år

Tycker att denna bok är viktig, vi kan lära våra barn att känna igen känslor och förstå att dom finns. Vi blir då tryggare, vi lär oss att prata om våra känslor. På så vis kan vi kanske elliminera en massa missförstånd.

Sarah, 50 år

"Det här måste vara världens bästa barnbok" sa min son efter att han för tredje gången läst om alla de roliga känslofigurerna som vi känner så otroligt väl igen oss i - och genom vilka vi nu kan prata om hur den ena leder till den andra. Rekommenderas VARMT till alla känslosamma stora och små!

Vad tycker du om boken?