Hoppa till innehållet

Morrigan Crows magiska förbannelse

Författare: Jessica Townsend
Serie: Nevermoor
Morrigan Crow är född med en förbannelse. Alla vet att hon för otur med sig. Hon får skulden för allt dåligt som händer: från hagelstormar till hjärtattacker och misslyckad sylt. Men det värsta med förbannelsen är att hon kommer att dö på sin elfte födelsedag.
När Morrigan väntar på sitt dystra öde blir hon räddad i sista stund av den fantastiske Jupiter North. Han för henne till den mystiska staden Nevermoor. Hon tror att allt har löst sig, men det är bara början. Jupiter har valt ut Morrigan som kandidat till Wundersamfundet, Nevermoors mest svåråtkomliga skola. Hon ska tävla mot hundratals andra barn i svåra, farliga prövningar. Alla har en extraordinär talang av något slag. Men Morrigan? Vad är hennes talang? Har hon ens någon? Om hon inte klarar prövningarna blir hon utkastad ur Nevermoor och då kan hon inte undkomma sitt dödliga öde …

Recensioner - Så här tycker andra om boken

Noelixa, 11 år

Jag älskar boken, jag har läst den andra boken i serien och de är verkligen spännande. Jag gillar själv inte Harry Potter och Nevermoor är ändå en av mina favoriter. Väldigt spännande och lite läskig för man vet liksom aldrig vad som ska hända!

Alvar, 12 år

Bättre än Harry Potter!

Maritina, 12 år

Boken är superbra , i början så blir det lite tråkigt tycker jag enligt min åsikt . Senare i boken så är den suverän ! jag älskade den ! jag är på tredje boken i serien nu och väntar på att den fjärde boken ska komma ut !

Vad tycker du om boken?