Hoppa till innehållet

Vita lögner, röda hjärtan

Författare: Nora Dåsnes
Illustratör: Nora Dåsnes
Tuva har precis börjat i sexan och ingenting är som det brukar. En av Tuvas bästisar, Linnea, har fått en pojkvän, och Tuvas andra bästis, Bao, är arg för att hon tycker att Linnea sviker gänget. Mittemellan står Tuva och vet inte vilken sida hon ska välja. Vem är hon egentligen? Ska hon också försöka bli tillsammans med en kille, eller ska hon fortsätta leka barnsliga lekar i skogen med Bao?

Recensioner - Så här tycker andra om boken

Anna, 12 år

Tyra, 11 år

Den här boken är den bästa jag läst! Jag älskar de superfina bilderna i boken och att den handlar mycket om tonårsliv och kärlek! Den skulle möjligtvis kunnat vara lite längre eftersom att jag läste ut den samma dag som jag började läsa den, men jag älskar den lika mycket ändå! Om jag skulle betygsätta Vita lögner röda hjärtan skulle den helt klart få 10/10 i betyg.

Simon, 11 år

Jag tyckte den var bra det var rätt så många bilder och jag gillar det med boken, då hamnar man ju nästan i boken när man ser bilderna, men om den skulle ha varit längre så skulle det ha blivit bättre eftersom jag läste ut den samma dag. Jag skulle nog betygsätta den till 8/10 den var ju jätte bra!

Vad tycker du om boken?